Jump to content


What's with the ads?

Photo
* * * * * 1 votes

Forum constantly logging me out


19 replies to this topic

What's with the ads?

#1 Jackie

Jackie

    Hive Mind Queen Bee

  • Members
  • PipPip
  • 2319 posts

Posted 02 August 2016 - 05:29 PM

For 2-3 days now, the forum has been logging me out constantly. For example, I logged in on the main forum page, clicked on the Site News and Discussions heading. When that page loaded, I was logged out. I logged in again to get the "Start New Topic" button, then pressed the button. I got the message that I couldn't do that because I wasn't logged in. I clicked the link to log in again to get to the page for typing a post. No idea if I will stay logged in long enough to post this.

I most often use Safari on my iPad. I also use Firefox on a Windows machine. I've cleared the cache on both, and it didn't help.

Any ideas?
  • ExcitedMama likes this

#2 Ethel Mertz

Ethel Mertz

    Amateur Bee Keeper

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 4428 posts

Posted 03 August 2016 - 07:28 AM

Send a private message to the tech person, OtherJohn. 



#3 Frances

Frances

    Hive Mind Level 2 Worker: Nurse Bee

  • Members
  • PipPip
  • 1806 posts

Posted 03 August 2016 - 03:44 PM

Same for me, except sometimes it works just fine. Also using Safari on iPad. Clearing cache or switching to Chrome does nothing.

#4 Spy Car

Spy Car

    Beekeeping Professor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20951 posts

Posted 05 August 2016 - 10:17 AM

Same here. iPad constantly logs out.

 

Bill



#5 WoolySocks

WoolySocks

    Googleplex master of hivedom

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 8735 posts

Posted 05 August 2016 - 11:55 AM

Seeing the same thing on my iPad.



#6 silver

silver

    Hive Mind Level 2 Worker: Nurse Bee

  • Members
  • PipPip
  • 1050 posts

Posted 08 August 2016 - 11:09 AM

Same thing with me, using Chrome on Android. I tried deleting all cookies, but it still happened.

 

It does not happen on my desktop computer. Is it maybe Tapatalk related? When I go to the forum on my tablet, it constantly asks me if I want to open it in Tapatalk.



#7 Woodland Mist Academy

Woodland Mist Academy

    Wandering through Wonders

  • Members
  • PipPipPip
  • 4589 posts

Posted 08 August 2016 - 11:14 AM

I am having the same issue on my phone. I don't use Tapatalk.


  • SusanC likes this

#8 Ethel Mertz

Ethel Mertz

    Amateur Bee Keeper

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 4428 posts

Posted 08 August 2016 - 11:21 AM

If you are having consistent problems logging in, here are two things you can do:

 

1. Post the problem in the 'Site News' Forum

 

2. PM 'OtherJohn.' He is the tech guy

 

The same thing happened for me last year and OtherJohn cleared it up.



#9 Jane in NC

Jane in NC

    Archipelagic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 08 August 2016 - 12:53 PM

Android user here who is experiencing the same problem.

#10 ExcitedMama

ExcitedMama

    Hive Mind Royal Larvae

  • Members
  • PipPip
  • 666 posts

Posted 08 August 2016 - 05:01 PM

Same iPad trouble here

#11 Hoggirl

Hoggirl

    Amateur Bee Keeper

  • Members
  • PipPipPip
  • 4891 posts

Posted 09 August 2016 - 05:56 PM

This has been happening to me as well. However, I did send OtherJohn a pm (from a laptop). Thispsot is a test from my iPad. Things *seem* to be working now???

Edit: Hooray!!!,

Edited by Hoggirl, 09 August 2016 - 05:57 PM.


#12 peaceful isle

peaceful isle

    mother of the blue eyed ones

  • Members
  • PipPipPip
  • 3335 posts

Posted 10 August 2016 - 09:55 PM

I sent a message that it was happening to me too. I didn't get an answer, but it hasn't happened today yet, so maybe it's fixed.

#13 OtherJohn

OtherJohn

    Homonyms Hate Me

  • Administrators
  • 536 posts

Posted 26 August 2016 - 01:35 PM

See if it happening again folks. I made a change to the system.



#14 Spy Car

Spy Car

    Beekeeping Professor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20951 posts

Posted 20 January 2017 - 09:38 AM

This problem has returned OtherJohn.

Bill (on iPad)
  • school17777 likes this

#15 SJ.

SJ.

    One of *those* maniac parents...

  • Members
  • PipPip
  • 2499 posts

Posted 20 January 2017 - 12:15 PM

I am having the same problem today, using an Android phone in the browser.

Edited by SJ., 20 January 2017 - 12:16 PM.


#16 OtherJohn

OtherJohn

    Homonyms Hate Me

  • Administrators
  • 536 posts

Posted 20 January 2017 - 12:22 PM

Thanks all, Are all of you getting Tapatalk messages?



#17 Spy Car

Spy Car

    Beekeeping Professor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20951 posts

Posted 20 January 2017 - 12:31 PM

Thanks all, Are all of you getting Tapatalk messages?

 

No. Not me.

 

ETA: I'm suddenly not getting logged out. If you've done something, it appears to be working. 

 

Bill


Edited by Spy Car, 20 January 2017 - 12:34 PM.

  • school17777 likes this

#18 SJ.

SJ.

    One of *those* maniac parents...

  • Members
  • PipPip
  • 2499 posts

Posted 20 January 2017 - 12:46 PM

Not using Tapatalk, but I am no longer getting logged out. Thanks!

#19 OtherJohn

OtherJohn

    Homonyms Hate Me

  • Administrators
  • 536 posts

Posted 27 January 2017 - 06:24 AM

Think tapatalk still might have been the culprit if it is fixed now.



#20 Barb_

Barb_

    Master of None

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 9482 posts

Posted 27 January 2017 - 08:20 AM

Yeah I think it was because I was having issues and now I'm not. Thanks!