Jump to content

Menu

Constantly having to log in


Plum
 Share

Recommended Posts

Almost every time I go to my beloved forums I have to log in. It doesn't matter if I'm on my iPhone, iPad or PC. Sometimes I'll leave the tab open and come back and have to log in again. It's been happening for about a month or two now. Anyone else?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

yup, me too.  But WAY longer than a month...actually ever since they changed the whole look of the forum, I have had to do that...and it's annoying and it is actually keeping me from coming back too often...because it is so annoying.  

If they can fix that, I would LOVE it.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
8 minutes ago, Where's Toto? said:

Something was going on earlier today.  I kept having to log-in, then when I choose Community, it would log me back out again.  It happened for a few hours, then suddenly I was able to come back and didn't need to log-in.  

Yes, this happened to me today, too. At first, the site was very slow and I couldn't log in at all. Then, I could log in, but it would kick me out if I tried to access the WTM community. I could hit the back button and I would suddenly be logged in, but every time I tried to access the forums, I would suddenly be logged out. I just opened the forums and I'm logged in again. I was more productive this morning than I usually am. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, wilrunner said:

Yes, this happened to me today, too. At first, the site was very slow and I couldn't log in at all. Then, I could log in, but it would kick me out if I tried to access the WTM community. I could hit the back button and I would suddenly be logged in, but every time I tried to access the forums, I would suddenly be logged out. I just opened the forums and I'm logged in again. I was more productive this morning than I usually am. :)

 

2 hours ago, Æthelthryth the Texan said:

I'm used to having to log in periodically but today has been horrible. I couldn't log in at all from laptop or mobile- it just hung- for most of the day. I finally tried again and got on a couple of hours ago, but then it booted me again after a few minutes and did what wilrunner is describing. Hope it's just some sort of maintenance, but thought I'd chime in too that today was worse than ever, in case something is up..........reporting it while I am still logged on! 

This has been me all day today, as well.

Link to comment
Share on other sites

Thank you for starting this thread.  It wouldn't be so bad, except logging in seems to take forever, plus I'm not redirected to the page I wanted to visit.  I go to some useless random page, and then need to back up a couple of pages, which also seems to take way too long.  

Link to comment
Share on other sites

Hi Everybody,

We do have tech people working on this. One thing that might be helpful in this process, if you don't mind, is to let us know what device and browser you are using. 

If there are times that you can't log in at all, would you take a screenshot of the page, at the time the error is occurring, and send it to customerservice@welltrained mind.com.
You can also submit a ticket through the website Submit A Request system.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

On 1/4/2019 at 2:58 PM, wilrunner said:

Yes, this happened to me today, too. At first, the site was very slow and I couldn't log in at all. Then, I could log in, but it would kick me out if I tried to access the WTM community. I could hit the back button and I would suddenly be logged in, but every time I tried to access the forums, I would suddenly be logged out. I just opened the forums and I'm logged in again. I was more productive this morning than I usually am. :)

 

2 hours ago, customerservice said:

Hi Everybody,

We do have tech people working on this. One thing that might be helpful in this process, if you don't mind, is to let us know what device and browser you are using. 

If there are times that you can't log in at all, would you take a screenshot of the page, at the time the error is occurring, and send it to customerservice@welltrained mind.com.
You can also submit a ticket through the website Submit A Request system.

 

On my above example, I was on a desktop computer running Chrome. When this happens on my phone, I'm on a Moto G5 Plus, also on Chrome.

Edited by wilrunner
Link to comment
Share on other sites

I spoke too soon. I was logged on in Chrome on my desktop, went to Unread Content, opened threads in different tabs, and left the computer for a few minutes. When I returned just now, I refreshed one of the tabs and was logged out. I had no problems logging back in. It doesn't seem to have affected my phone.

Link to comment
Share on other sites

Mine was constantly having me log in, about 2 wks back it seemed better, but now it's been asking me to log in every time again.

 

On the upside though, when I log back in, it automatically (although slowly) redirects me to the forums. Before, I was having to click my way back to the forums from the log in page.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I just came to the boards and was logged out, so I tried to log in but  was unable.  I ended up clicking on the chat board, and then from there I was able to hit unread content again, and then I was magically logged in. <shrug>. I'll try that again next time and see if it works.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Æthelthryth the Texan said:

Today has been really, really bad after it had been problem free for some length of time. This is on iPhone with Safari and MacBook on Chrome and Safari. 

Ditto, except I've had problems all week. Especially on my iPad and iPhone (both Safari). I tried and tried earlier this afternoon on my phone and could never even get the sign in page to load. I had the same issue a couple of days ago on my iPad. So not only does the site seem to be kicking me off, it's making it almost impossible to get signed back in.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, it was very bad today. What is causing this? I mean, it's an odd issue. Sometimes my computer won't let me on but my phone is fine. Sometimes it says I need to log in... and then it just returns me over and over to the same page where I'm not logged in. And then suddenly, I'll try it and it'll be as if I never was logged out.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Still being difficult this morning. The weirdest thing now is that the login page it takes me to when I'm not logged in - both on Safari on my i devices and Chrome on my pc - is blank. There's nothing there.

So then I clicked on this subforum and thread because I was like, maybe someone posted here what's up. Nope, just more people having problems.

BUT... I clicked on the login link from the bottom of the page (this is from Chrome on my laptop) and it had a pop up and then actually took me to the login page and it worked - and in a timely fashion, not a - I'll just do other things and check this tab later fashion like it's been doing.

This whole issue is just odd. 90+% of the time, it's fine. And even when I'm occasionally logged out, I just log back in. But then there will be a day when it is completely unpredictable, slow, and generally weird - like yesterday.

Link to comment
Share on other sites

Having trouble yesterday and today too.

Something I haven't seen mentioned is that it seems to get hung up on asking me to login .... to the point that I get a page saying stuff like the server couldn't respond or the cloud flare something or other and it has a picture of a dugong .... or is it a manatee? ... as the background image for the whole page.

ETA:  Definitely worse on Safari than Chrome these past 2 days.

Edited by domestic_engineer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...