Menu
Jump to content
ATTENTION: Forums search will not work until re-indexing is completed. Please follow these instructions for search
Parrothead

The favicon is gone

Recommended Posts

Which icon was it? I know some of them are gone and there seem to be some new ones, but I can't figure it all out.

 

Well, I'm pretty sure :ph34r: is new. But other than that...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which icon was it? I know some of them are gone and there seem to be some new ones, but I can't figure it all out.

 

Well, I'm pretty sure :ph34r: is new. But other than that...

I think she is talking about the little bee hive that was the favicon in the address bar. I am wondering what that new little symbol represents. Must be IP Board's default, but not sure why it looks like a V.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think she is talking about the little bee hive that was the favicon in the address bar. I am wondering what that new little symbol represents. Must be IP Board's default, but not sure why it looks like a V.

 

 

I just got a new hd in my laptop and have been setting it up today. The cute bee hive icon on my bookmarks bar isn't there now for the WTM page. Just a boring, generic icon. Is there a way to get the bee hive back? All my other bookmarks have their proper icons. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pretty please? You'd think I'd be used to it by now, but I still get the WTM bookmark icon mixed up with my Gmail icon. I have nostalgic feelings for that beehive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a beehive? I thought the yellow beehive favicon disappeared years ago.

 

I've attached a screenshot of what I see. post-6896-0-61329300-1476880275_thumb.jpg

 

The top tab shows a generic icon, the bottom is google's, and the middle is WTM's: three blue triangles. I guess I've always thought it made a sort of W, though now that I look at it it's more of a V than a W.

 

Anyway, mine is not gone (today or yesterday). I remember posting a few years ago, though, when mine was missing and other people still had it. I wonder if it has more to do with individual system settings than something at WTM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a beehive? I thought the yellow beehive favicon disappeared years ago.

 

I've attached a screenshot of what I see. attachicon.gifScreen Shot.jpg

 

The top tab shows a generic icon, the bottom is google's, and the middle is WTM's: three blue triangles. I guess I've always thought it made a sort of W, though now that I look at it it's more of a V than a W.

 

Anyway, mine is not gone (today or yesterday). I remember posting a few years ago, though, when mine was missing and other people still had it. I wonder if it has more to do with individual system settings than something at WTM.

 

 

I see the blue V on my open tab, but just the windows generic bookmark icon that looks like a blank paper with a corner turned down on my bookmarks bar. 

 

I just set up this computer and am totally not-techy, so I have no clue about its settings, but all my other bookmarks, over 15 of them, from a wide variety of webpages, show up normally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see the blue V on my open tab, but just the windows generic bookmark icon that looks like a blank paper with a corner turned down on my bookmarks bar. 

 

I just set up this computer and am totally not-techy, so I have no clue about its settings, but all my other bookmarks, over 15 of them, from a wide variety of webpages, show up normally.

 

That's annoying. On my bookmarks bar and the tab s I have the blue V.

 

I looked up my previous post. It was from April of this year and the favicon disappeared from both tabs and the bookmark bar. But after a few weeks it came back. Since nobody replied to my post, I am guessing other people weren't experiencing the same thing. I'm not techy either, so I don't know how to figure out what's causing it.

 

Hopefully yours will come back on its own too!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a beehive? I thought the yellow beehive favicon disappeared years ago.

 

I've attached a screenshot of what I see. attachicon.gifScreen Shot.jpg

 

The top tab shows a generic icon, the bottom is google's, and the middle is WTM's: three blue triangles. I guess I've always thought it made a sort of W, though now that I look at it it's more of a V than a W.

 

Anyway, mine is not gone (today or yesterday). I remember posting a few years ago, though, when mine was missing and other people still had it. I wonder if it has more to do with individual system settings than something at WTM.

 

It did. This post is 4 years old. But I still miss the beehive. I have the blue V too.

 

I see the blue V on my open tab, but just the windows generic bookmark icon that looks like a blank paper with a corner turned down on my bookmarks bar. 

 

I just set up this computer and am totally not-techy, so I have no clue about its settings, but all my other bookmarks, over 15 of them, from a wide variety of webpages, show up normally.

 

Have you clicked on the bookmark? Every so often I have some sort of update and it's like the thumbnails disappear. Usually, all it takes is clicking a bookmark and the website refreshes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It did. This post is 4 years old. But I still miss the beehive. I have the blue V too.

 

ScoutTN's post was two days ago and mentioned the beehive. I wondered for a second if some people still had the beehive.

 

Anyone know what the blue V is? Actually I guess it's a gray V on a blue back ground.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ScoutTN's post was two days ago and mentioned the beehive. I wondered for a second if some people still had the beehive.

 

Anyone know what the blue V is? Actually I guess it's a gray V on a blue back ground.

 

 

I had the beehive until a few weeks ago when my hard drive died. 

I click on the bookmark every time I come here and it is still a generic. 

I don't think it is my computer because no other website fails to have it's own unique favicon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the beehive until a few weeks ago when my hard drive died.

 

Lucky you! Sad that it finally disappeared. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER & RECEIVE A COUPON FOR
10% OFF
We respect your privacy.You’ll hear about new products, special discounts & sales, and homeschooling tips. *Coupon only valid for first-time registrants. Coupon cannot be combined with any other offer. Entering your email address makes you eligible to receive future promotional emails.
0 Shares
Share
Tweet
Pin
×